lørdag 3. juli 2010

Ekspedisjoner

Er din drømmereise noe annet enn sol og bad?  Kanskje det er å klatre et fjell eller ta en virkelig lang skitur?
Da er kanskje Grønland noe for deg..


Drømmereiser tilbyr nå, i samarbeid med erfarne guider og ekspedisjonsledere, 3 forskjellige turer til Grønland i 2011.


Gunnbjørns Fjeld - juni 2011
Grønland fottur - august 2011

X-Grønland - august/september 2011


GRØNLAND FOTTUR, AUGUST


’fiske, bre, isfjell, fottur og kultur’

Dette er den optimale turen for deg som vil ha en fysisk aktiv ferie, og er nysgjerrig på Grønland.   Vi har satt sammen en tur som byr på det beste av Grønland. Grønland fottur er ikke en vanskelig tur, men det er en klar fordel å være i god form. Etter å ha gjennomført denne turen, er det stor sannsynlighet for at du sitter igjen med et smil om munnen og mange fine minner.
Grønland fottur gir deg fjelltur, bretur, fantastisk natur, kultur, sel, hval og spennende båtturer. Denne turen gir deg maksimal opplevelse av østkysten på Grønland, i løpet av 13 dager.

************

Gunnbjørns Fjeld - juni 2011

Gunnbjørns Fjeld 3693m (også kjent som Hvitserk) ligger i Watkins Range på østkysten av Grønland.
Det er et ukjent fjell i et område ukjent for folk flest. Gunnbjørns Fjeld er det høyeste fjellet nord for Polarsirkelen, det høyeste fjellet på Grønland - det 8.kontinentet.
I tillegg til Gunnbjørns Fjeld klatrer vi også 2. og 3. høyeste fjell i dette området, Dome (3683m) og Cone (3669m). På grunn av utilgjengelighet har bare en håndfull mennesker klatret Gunnbjørns Fjeld, og enda færre mennesker har tatt "the trippel".



Fra Akureyrir på nordkysten av Island vil en ski-utstyrt Twin Otter fly oss til Watkins Glacier. Etter lossing av flyet, går vi på ski en dag mot toppen - før den siste stigningen. De neste dagene vil vi klatre Dome og Cone, og nyte storheten!


***********

X - Grønland - høsten 2011

Bli med på høstens store klassiker; Grønland på tvers. Fra majestetiske topper på østkysten via den mektige innlandsisen, til høstfarger og historiske omgivelser i Austmanadalen.
Denne turen over Grønland er noe av det flotteste du kan gjøre med ski på beina. Turen er krevende, men den byr på fantastiske variasjoner. Det er ikke kjedelig å gå på ski over Grønland! Været og lyset skifter stadig, det er fysisk og psykisk utfordrende og meget sosialt. Du kommer høyst sannsynlig hjem som et nytt menneske etter en kryssing av Grønland.


23 dager har vi beregnet å bruke over innlandsisen. Der vil bli gått med lett utstyr, og vi krever at du forbereder deg godt mht rutiner, skiteknikk og trekking av pulk..


*************



Ta kontakt med oss for mer info, priser og avreisedatoer..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar